Paulinho celebra un gol amb el Barça (Reuters)
Futbol

Paulinho viatja a la Xina per celebrar el títol de lliga que aconsegueix amb el Guangzhou Evergrande

El jugador brasiler, que té permís del club blaugrana fins dimecres, ha tornat a la Xina per commemorar un títol que va contribuir a guanyar

Manel PriegoActualitzat

El migcampista del Barça Paulinho ha viatjat a la Xina per celebrar el títol de la Lliga xinesa que ha aconseguit el Guangzhou Evergrande. L'internacional brasiler ha contribuït decisivament a la conquesta d'aquest títol, després de participar en 20 partits, tots de titular, i d'anotar 7 gols.

L'equip xinès s'ha adjudicat el setè títol de lliga consecutiu, a falta de dues jornades per finalitzar la competició i després de vèncer per 5-1 el Guizhou Hengfeng Zhicheng.

El Barça ha donat permís al brasiler perquè pogués celebrar el campionat amb els seus excompanys. Paulinho va jugar tres anys al Guangzhou, on va guanyar tres lligues i una Lliga de Campions asiàtica. El tècnic blaugrana, Ernesto Valverde, ha decidit donar descans al jugador per al partit de Copa del Rei davant el Múrcia, i li dona festa fins dimecres, quan s'haurà d'incorporar als entrenaments amb total normalitat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut