Pau Gasol amb la samarreta del seu nou equip, els San Antonio Spurs (www.nba.com/spurs)
NBA

Pau Gasol debuta amb victòria amb els Spurs en el segon partit de pretemporada (102-91)

El pivot internacional ha aportat cinc punts en anotar 1 de 4 en tirs de camp i 3 de 3 des de la línia de personal, i comença a fer-se un lloc en el seu nou equip; Ricky Rubio, que ha jugat de titular amb els Wolves, ha anotat nou punts i s'ha endut la victòria

Actualitzat

El pivot català Pau Gasol ha debutat amb els Spurs de San Antonio ocupant el lloc de titular que va deixar el llegendari Tim Duncan en el triomf del seu equip per 102-91 davant els Hawks d'Atlanta, en el seu segon partit de pretemporada. "M'he sentit bé, he pres contacte amb la pista, els nous companys, l'ambient, m'he mogut bé i ha estat tot agradable", ha explicat Gasol, que ha jugat 23 minuts.

El pivot internacional ha aportat cinc punts en anotar 1 de 4 en tirs de camp i 3 de 3 des de la línia de personal; ha capturat dos rebots, tots dos defensius, ha donat tres assistències, ha recuperat una pilota i n'ha perdut una altra. "És normal que hagi de fer ajustos i aprendre dels nous companys, però tot ha estat positiu", ha assenyalat Gasol. "Ara toca seguir treballant en els entrenaments i com és lògic estar llest per al pròxim partit que jugarem davant els Pistons de Detroit", ha afegit.

Parker, amb 15 punts, Leonard (14), Aldridge (14 punts 6 rebots) i Ginobili (11 punts) han estat els millors pels Spurs. Pels Hawks han destacat Prince (13 punts), un Delaney (13 punts i 6 assistències) molt còmode en els seus primers partits NBA, Humphries (11 punts) i Tavares (6 punts 7 rebots).

Bon inici de Ricky Rubio

El base Ricky Rubio ha jugat de titular amb els Timberwolves de Minnesota que han guanyat a domicili (100-109) els Heat de Miami en el seu primer partit de pretemporada. Rubio ha aportat nou punts en els 24 minuts que ha jugat en anotar 2 de 5 tirs de camp, inclòs un triple, i ha estat perfecte (4 de 4) des de la línia de personal. Ricky Rubio també ha capturat cinc rebots, ha donat cinc assistències i ha recuperat tres pilotes.

Mirotic brilla amb els Bulls

Nikola Mirotic ha brillat en el partit dels Bulls contra el Pacrs i ha contibuït a la victòria per 121-105. L'aler-pivot internacional ha fet 18 punts, amb 6 de 9 en tirs de camp i 4 de 7 en triples, a més d'afegir 9 rebots en els seus números. Al seu costat, Dwyane Wade amb 22 punts i 8 assistències i Taj Gibson amb 20 gols han brillat al United Center.

Anar al contingut