(Reuters)
Futbol internacional

Patrice Evra, expulsat abans del partit contra el Vitória de Guimaraes per agredir un aficionat del seu equip

El lateral esquerre de l'Olympique de Marsella ha donat una puntada de peu al cap a un seguidor que l'estava increpant durant l'escalfament

Actualitzat

El jugador de l'Olympique de Marsella Patrice Evra ha estat expulsat aquest dijous abans del partit de la quarta jornada de la Lliga Europa contra el Vitória de Guimaraes portuguès per agredir un aficionat del seu equip durant l'escalfament.
 
Els comentaris d'aquest aficionat abans del partit no han agradat Evra, que s'ha dirigit on estava situat, darrere d'una tanca de publicitat en un dels fons de l'estadi Afonso Henriques, a Guimaraes, i li ha donat una puntada de peu al cap. Després de l'incident, el lateral esquerre, que no estava inclòs a l'onze titular, ha estat conduït als vestidors i poc després l'àrbitre li ha mostrat la targeta vermella per la seva acció.

Aquest divendres, l'Olympique de Marsella ha decidit apartar provisionalment de l'equip el jugador i està estudiant imposar-li una sanció disciplinària.

Una imatge que recorda la que va protagonitzar el seu compatriota Éric Cantona quan militava a les files del Manchester United i que va clavar un cop de peu a un aficionat del Crystal Palace en plena disputa d'un partit de la Premier League.

Anar al contingut