Segona Divisió

Pablo Machín considera "exagerada" la sanció de dos partits que li ha imposat el comitè de competició

El tècnic sorià haurà de complir la sanció imposada pel Comitè de Competició per l'expulsió a Tenerife i perquè Apel·lació ha desestimat el recurs del club gironí

Actualitzat

Pablo Machín ha comparegut a la roda de premsa prèvia al partit amb l'Oviedo i ha valorat la sanció que li ha imposat el Comitè de Competició amb dos partits de suspensió. "Crec que la sanció és exagerada", ha recalcat el tècnic sorià, que no podrà dirigir el Girona aquest cap de setmana contra l'Oviedo ni el següent contra l'Elx. 

"A l'acta posa que vaig protestar iradament. No crec que puguem protestar emmanillats. Reconec que potser vaig entrar un pam al terreny de joc, però no més de mig segon. No crec que sigui just dos partits perquè és la mateixa sanció que han imposat altres vegades amb comportaments agressius, i jo només li vaig tocar l'espatlla", ha explicat en relació a l'actitud que va tenir amb l'àrbitre.

Sobre les conseqüències de la sanció, Machín ha assenyalat que no el preocupa només la sanció econòmica dels dos partits, "sinó que m'impedeix exercir la meva professió. A més, en una competició tan igualada com la nostra, aquestes coses poden marcar la diferència".

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut