Óscar, dirigint-se a l'afició del seu equip (Reuters)
Futbol internacional

Óscar, castigat amb 8 partits de sanció per haver provocat una baralla a la lliga xinesa

L'internacional brasiler va xutar dos cops consecutius contra dos jugadors rivals, fet que va desencadenar una baralla entre els dos equips

RedaccióActualitzat

La Federació Xinesa de Futbol ha anunciat aquest dijous que Óscar, jugador del Xangai SIPG, ha estat sancionat amb 8 partits de suspensió i una multa de 40.000 iuans (5.300 euros) per haver provocat una multitudinària baralla en el partit que va disputar contra el Guangzhou R&F.

En l'acció castigada, Óscar va xutar la pilota dues vegades seguides (aparentment de forma voluntària) contra dos adversaris. Això va provocar la rèplica rival i la tensió va anar pujant fins al punt que jugadors, suplents i membres dels cossos tècnics dels dos equips van acabar barallant-se sobre la gespa.

Segons el comunicat de la federació, el comportament del brasiler "no va ser ètic, i va causar un efecte advers" a la imatge de la Superlliga xinesa. Altres protagonistes de la polèmica també han estat suspesos entre 5 i 7 partits. 

Óscar va arribar a la lliga xinesa el desembre de l'any passat procedent del Chelsea, en un traspàs xifrat en uns 65 milions d'euros, un dels més cars de la història del futbol.

 

Anar al contingut