Futbol internacional

Óscar, castigat amb 8 partits de sanció per haver provocat una baralla a la lliga xinesa

L'internacional brasiler va xutar dos cops consecutius contra dos jugadors rivals, fet que va desencadenar una baralla entre els dos equips
Redacció

Óscar, dirigint-se a l'afició del seu equip (Reuters)

La Federació Xinesa de Futbol ha anunciat aquest dijous que Óscar, jugador del Xangai SIPG, ha estat sancionat amb 8 partits de suspensió i una multa de 40.000 iuans (5.300 euros) per haver provocat una multitudinària baralla en el partit que va disputar contra el Guangzhou R&F.

En l'acció castigada, Óscar va xutar la pilota dues vegades seguides (aparentment de forma voluntària) contra dos adversaris. Això va provocar la rèplica rival i la tensió va anar pujant fins al punt que jugadors, suplents i membres dels cossos tècnics dels dos equips van acabar barallant-se sobre la gespa.

Segons el comunicat de la federació, el comportament del brasiler "no va ser ètic, i va causar un efecte advers" a la imatge de la Superlliga xinesa. Altres protagonistes de la polèmica també han estat suspesos entre 5 i 7 partits. 

Óscar va arribar a la lliga xinesa el desembre de l'any passat procedent del Chelsea, en un traspàs xifrat en uns 65 milions d'euros, un dels més cars de la història del futbol.