Curses de muntanya

Núria Picas: "L'Ultra Trail del Mont Blanc és un somni pel qual he lluitat molts anys"

La corredora de muntanya catalana ha explicat que fins i tot havia plorat a casa imaginant com seria l'arribada a la meta

RedaccióActualitzat

Tres dies després de guanyar la clàssica Ultra Trail del Mont Blanc, Núria Picas ha explicat a "Els matins" de TV3 que és feliç perquè ha complert un somni que semblava impossible i pel qual ha estat lluitant molts anys.

Per Picas, aquesta era una de les curses més importants de les que hi ha: "És la meca de les Ultra Trails, com guanyar el Mundial o el Tour. Hi ha 3.000 corredors a la sortida disposats a córrer 170 quilòmetres i la repercussió mediàtica és molt gran, amb molta afició."

Picas ha assegurat també que "la cursa va ser realment dura", especialment pels problemes respiratoris "provocats per una barreja de moltes coses". Pel que fa al final de la cursa, la corredora de muntanya ha afirmat que "patia més la gent que em seguia que jo, perquè tenia un bon coixí d'uns 45 minuts".

Finalment, sobre l'arribada a meta, amb la plantada d'una estelada inclosa, Picas ha dit que "no me la imaginava així de dura, no la vaig poder gaudir al màxim pels problemes respiratoris", i ha afegit anteriorment ja "l'havia visualitzat moltes vegades, i fins i tot havia plorat a casa imaginant com seria".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut