Nuno Espírito Santo ha deixat el València després la derrota contra el Sevilla (EFE)
Futbol

Nuno anuncia la dimissió com a tècnic del València després de perdre contra el Sevilla

El tècnic portuguès ha insinuat a la roda de premsa després de la derrota contra el Sevilla que deixava de ser entrenador del València perquè no volia frenar "aquest projecte de present i de futur". El capità Dani Parejo ho ha confirmat.

Actualitzat

El fins ara tècnic del València, Nuno Espírito Santo, ha deixat entreveure en roda de premsa aquest diumenge, després de perdre contra el Sevilla, que deixa el càrrec d'entrenador. Sense explicar-ho de forma literal, l'entrenador ha comentat després del partit que "la situació no és bona" i que a partir d'ara s'han de començar a "prendre decisions".

Nuno ha afegit que el seu propòsit "ha sigut sempre fer el millor per al club. Demano al valencianisme que cregui en aquest projecte, que és el més jove de la Lliga i el que l'any passat va aconseguir la millor classificació de la història de l'entitat".

Dani Parejo, el capità del València, ha confirmat el que el tècnic ha explicat en roda de premsa. Segons el jugador, Nuno Espírito Santo, s'ha dirigit als seus jugadors per explicar-los  el que ja havia dit davant dels periodistes."Sempre ens ha transmès que ell podia amb la situació. Al final ha vist que no pot", ha comentat Parejo. Respecte al futur, el capità assumeix que "estem nosaltres i hem de tirar endavant, defensar la samarreta, defensar l'escut i estar més units que mai".

Anar al contingut