El "Banque Populaire VIII" navega cap a Les Sables-d'Olonne
El "Banque Populaire VIII" navega cap a Les Sables-d'Olonne
Vela

Només 35 milles separen els dos primers classificats de la Vendée Globe a menys d'un dia per al final

La volta al món en solitari dels participants a la Vendée Globe és a punt d'arribar al seu final. Almenys, la dels dos primers classificats, Armel Le Cleac'h i Alex Thompson, que protagonitzaran un frec a frec fins a l'últim moment.

Actualitzat

A gairebé 320 milles (620 quilòmetres) pel final de la Vendée Globe, els dos primers classificats es troben separats per només 35 milles (68 quilòmetres). Després de navegar 24.000 milles (44.470 quilòmetres), el "Banque Populaire VIII" del francès Armel Le Cleac'h i  el "Hugo Boss" del britànic Alex Thompson es jugaran gairebé a l'esprint qui és el primer d'acabar la volta en solitari al món.

El "Banque Populaire VIII" lidera la Vendée Globe des de fa 45 dies, una posició de privilegi que ara li discuteix el "Hugo Boss" a menys d'un dia per al final de la regata en una zona de menys vent, on l'estratègia és clau. Es preveu que l'arribada al port francès de Les Sables-d'Olonne sigui dijous, entre les 10 del matí i les 2 de la tarda.

Força més lluny del seu destí es troba el catala Dídac Costa. A 600 milles (1.450 quilòmetres) del final, el seu "One Planet One Ocean" lluita pel quinzè lloc amb l'"Etamine du Lys" del francès Romain Attanasio, a qui treu 110 milles (220 quilòmetres) d'avantatge.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut