Natxo González dirigint al Reus aquesta temporada
Futbol

Natxo González deixarà la banqueta del Reus quan acabi la temporada.

L'entrenador, segons el Diari de Tarragona, no continuarà la propera temporada al Reus, un equip que compensa fora de casa la seva feblesa com a local

Actualitzat

Segons ha informat el Diari de Tarragona, l'entrenador del Reus no renovarà el contracte amb el club, que acaba aquest estiu. El seu futur destí seria el Saragossa, dirigit per César Laínez després de la destitució de Raül Agné. Estaria condicionat, però, al fet que els aragonesos es mantinguin a Segona. D'aquesta manera, el tècnic basc, de 50 anys, posaria el punt final a la seva segona etapa com a entrenador del Reus. Ha estat l'artífex del l'èxit més gran de la història del club: l'ascens a Segona A.

El Reus, el tercer millor visitant de la categoria

El Reus, desè de la classificació de la Segona Divisió, amb 39 punts sumats en 30 jornades, és el tercer millor equip visitant de la categoria. Els reusencs, amb 5 partits guanyats i 5 d'empatats en 15 desplaçaments, ha sumat 20 punts, 7 menys que el líder, el Llevant, i només 1 menys que el segon, el Girona. Els únics que el superen son els dos que es troben en posicions d'ascens directe a Primera.

Però el que el Reus suma a fora ho deixa escapar a casa. Els del Baix Camp són el pitjor equip de la categoria com a local. De 15 partits jugats a l'Estadi Municipal, només n'ha guanyat 4. Dels altres, n'ha empatat 7 i n'ha perdut 4 per acumular un total de 19 punts, 1 menys que el cuer, el Mirandès.

Els reusencs són un equip que viu al límit en el marcador. En només 3 ocasions, l'equip ha anotat 2 gols. En va guanyar dos i va empatar el tercer. Un fet que compensen en defensa. Només en quatre ocasions han encaixat dos gols (3 derrotes i el ja esmentat empat). De la resta de partits, tretze han acabat amb només 1 gol al marcador (7 de guanyats i 6 de perduts), 8 han acabat amb empat a 1 i 3 sense gols. En total, ha fet 24 dianes i n'ha rebut 23.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut