Takaaki Nakagami (Foto: www.motogp.com)
Takaaki Nakagami (Foto: www.motogp.com)
Motociclisme

Nakagami marca el millor temps de Moto2 als entrenaments de pretemporada a Qatar

El pilot japonès ha superat Morbidelli i Àlex Márquez

Actualitzat

Takaaki Nakagami (Idemitsu Honda Team Asia) ha estat el més ràpid a la jornada d'entrenaments d'aquest dissabte de Moto2 al circuit de Losail, al Qatar. Després que divendres la pluja fes impossible que els pilots d'aquesta categoria sortissin a rodar, aquest dissabte el clima ha donat una treva.

El segon millor temps l'ha marcat l'italià Franco Morbidelli (Estrella Galícia 0,0 Marc VDS).  El millor dels catalans ha estat Àlex Márquez, tercer. El petit dels Márquez, company d'equip de Morbidelli, ha patit una lleu caiguda, però ha tornat al box amb la seva moto i ha pogut acabar la sessió. Àxel Pons (RW Racing GP) ha aconseguit la desena posició, Isaac Viñales (SAG Team) la divuitena i Edgar Pons (Pons HP 40) la trentena.

En Moto 3, el millor registre l'ha aconseguit l'italià Romano Fenati (Marinelli Rivacold Snipers), al davant de Jorge Martín (Del Conca Gresini Moto3) i Aron Canet (Estrella Galicia 0,0). Quart ha estat l'argentí resident a Barcelona Gabriel Rodrigo (RBA BOE Racing Team), mentre que el pilot de Sant Cugat del Vallès ha estat el vint-i-setè.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut