Nadal es lamenta durant el seu partit contra Goffin (EFE)
Tenis

Nadal es retira de la Copa Masters de Londres després de perdre contra Goffin en el seu debut

El número u mundial ha decidit retirar-se del torneig per les molèsties que arrossega al genoll dret després de debutar amb una derrota contra el belga David Goffin

El búlgar Grigor Dimitrov s'ha imposat en el primer partit de la segona jornada de la Copa Masters de tenis que es disputa a l'O2 Arena de Londres. Dimitrov ha superat en tres sets l'austríac Dominic Thiem per 6-3, 5-7 i 7-5 després d'una intensa lluita de 2 hores i 21 minuts en un duel corresponent al grup Pete Sampras, el mateix on hi ha Rafa Nadal, que ha debutat amb una derrota contra el belga David Goffin.

Nadal ha caigut derrotat contra el número set del rànquing mundial en un duel molt igualat i que s'ha decidit en tres sets per 7-6, 6-7 i 6-4. El manacorí, que finalment ha participat en el torneig malgrat les molèsties que arrossega en un genoll dret, ha venut molt cara la seva derrota davant d'un rival que ha arribat al tram decisiu millor físicament.

Goffin s'ha endut el primer set en el "tie-break" i en el segon ha tingut la sentència, però no ha rematat la feina i ha permès la revifada de Nadal, que en una situació límit ha estat capaç de forçar el tercer i definitiu després d'imposar-se també en el desempat. En el tercer i definitiu, el belga ha agafat la iniciativa i s''ha acabat imposant després de 2 hores i 37 minuts de partit.

Poc després d'acabar el partit, Nadal ha anunciat la decisió de retirar-se del torneig per la sobrecàrrega per estrès al genoll dret que ja el va obligar a abandonar el Masters 1000 de París-Bercy en els quarts de final. "La meva temporada s'ha acabat. No té cap sentit jugar així", ha confirmat el manacorí, que serà substituït per l'asturià Pablo Carreño.

Derrota de Granollers i Dodig en dobles

En dobles, el català Marcel Granollers, fent parella amb el croat Ivan Dodig, ha perdut en el seu debut a la competició contra el polonès Lucas Kubot i el brasiler Marcelo Melo per 7-6 i 6-4. Amb aquesta victòria, la parella brasileropolonesa s'assegura acabar l'any com a número u mundial.