Tenis

Nadal debuta al Barcelona Open Banc Sabadell amb una solvent victòria contra Almagro

El tenista balear s'ha imposat amb més comoditat del previst al murcià, el seu botxí de l'any passat, per 6-3 i 6-1. Ferrer, Granollers i Robredo també accedeixen als vuitens de final

David CarballoActualitzat

Rafa Nadal ha debutat al Barcelona Open Banc Sabadell amb una solvent victòria contra Nico Almagro per 6-3 i 6-1. El tenista balear s'ha imposat amb més comoditat del previst al murcià, el seu botxí de l'any passat al torneig barceloní, i s'ha pres la revenja per l'eliminació de l'edició passada.

En el primer set, Almagro ha mantingut la igualtat fins al 3-3, quan ha encaixat un "break" en contra que ha estat definitiu. En la segona màniga, Nadal ha obert forat ràpidament i ha pogut tancar el partit després d'un joc llarguíssim, en què el seu rival ha desaprofitat fins a sis pilotes de trencament. El vuit vegades campió d'aquest torneig s'enfrontarà en els vuitens de final a l'italià Fabio Fognini, que s'ha desfet del jove rus Andrei Rublev, sorprenent botxí de Fernando Verdasco, per 3-6, 6-4 i 6-1.

Ferrer es desfà d'Albert Montañés i Granollers de Tsonga

David Ferrer, tercer cap de sèrie del Barcelona Open Banc Sabadell, s'ha desfet en la seva estrena del rapitenc Albert Montañés, per 6-2 i 6-3, en una hora i vint-i-cinc minuts de joc. El quatre vegades finalista del torneig ha començat molt bé el partit, en trencar el servei del seu adversari ja en el segon joc. I un altre "break" en el vuitè li ha permès endur-se el primer set per 6-2.

Montañés, 124 del rànquing mundial i que aquest any juga el torneig del seu club, el RCT Barcelona, gràcies a una invitació de l'organització, ha millorat en la segona màniga, que ha arribat a dominar per 3-1.

No obstant això, Ferrer ha reaccionat com un campió, encadenant cinc jocs consecutius amb un tenis molt sòlid, per tancar el partit. L'alacantí s'enfrontarà en vuitens de final al suec Elias Ymer, que s'ha imposat a l'australià Nick Kyrgios per 2-6, 7-5 i 7-6.

Marcel Granollers també s'ha classificat per als vuitens de final. El tenista barceloní ha donat mostres d'autoritat i de trobar-se en un bon moment
superant Jo-Wilfried Tsonga en dos sets: 6-4 i 6-2. Granollers ha superat la pressió en els moments més igualats del primer parcial,
ha fet diversos cops magnífics en el segon parcial i ha desarticulat per complet el francès. Ara Granollers s'enfrontarà a Tommy Robredo.

Cilic, primer cap de sèrie eliminat

Marin Cilic és el primer cap de sèrie eliminat del Barcelona Open. El croat, quart favorit del torneig barceloní, ha caigut en dos sets davant el dominicà Víctor Estrella (6-4, 6-4).

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut