Ral·li Dakar

Mor el motorista Elmer Symons després de tenir un accident en la quarta etapa del Dakar

El sud-africà Elmer Symons ha mort avui, després de tenir un accident amb la seva moto mentre disputava la quarta etapa del ral·li Dakar, segons ha informat l'organització. El pilot s'ha accidentat en el quilòmetre 142 del tram cronometrat del dia, entre les localitats marroquines d'Er-Rachidia i Ouarzazate. L'helicòpter mèdic hi ha arribat vuit minuts després de l'accident, però només ha pogut constatar la defunció del pilot.

Actualitzat

Esportivament, Marc Coma és el nou líder de la carrera. Coma ha fet una jornada rodona, s'ha posat al capdavant des de la sortida d'Er-Rachidia i no ha abandonat aquesta posició fins a Ouarzazate, on ha entrat amb 12 minuts d'avantatge sobre Isidre Esteve, segon classificat, que perd el liderat de la general a favor de Coma. Ciryl Després ha acabat tercer i recupera llocs, però els problemes mecànics de l'etapa anterior l'han deixat molt enrere quan la carrera tot just ha començat.

En cotxes, la victòria se l'ha endut el francès Jean-Louis Schlesser per davant de Carlos Sainz, que es manté lider de la general, i tercer ha entrat Joan "Nani" Roma.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut