Motociclisme

Miller fa el millor temps en una qualificació de Moto3 deslluïda per la pluja, i Aegerter s'emporta la "pole" de Moto2

Miller ha fet un cop d'autoritat en els entrenaments oficials i s'ha endut la "pole" de Moto3. Les condicions meteorològiques han condicionat la sessió, que s'ha desenvolupat a un ritme més lent que la del matí, però el temps que l'australià ha marcat en la setena volta ja no l'ha superat ningú. Àlex Márquez han estat tercer; Àlex Rins, setè, i Isaac Viñales, dissetè. En Moto2, el més ràpid ha estat el suís Dominique Aegerter, que ha fet la primera "pole" de la seva carrera esportiva, seguit per Mika Kallio i Tito Rabat.

Actualitzat

Jack Miller ha fet un cop d'autoritat en els entrenaments oficials del Gran Premi d'Alemanya i s'ha endut la "pole position" de Moto3 per a la cursa de diumenge, la cinquena d'aquesta temporada. Les condicions meteorològiques han condicionat la sessió, que s'ha desenvolupat a un ritme més lent que la del matí, però el temps que l'australià ha marcat en la setena volta (1:26:997) ja no ha estat superat per ningú.

Alexis Masbou i Àlex Márquez han estat segon i tercer, respectivament, a poc més d'una dècima. Àlex Rins ha estat setè, i Isaac Viñales, que corria medicat a causa d'unes angines, només ha pogut ser dissetè.

Aegerter, "pole" en Moto2

En Moto2, el més ràpid ha estat el suís Dominique Aegerter, que ha fet la primera "pole" de la seva carrera esportiva. Aegerter ha encadenat dues voltes ràpides consecutives i li ha pispat el millor temps al finlandès Mika Kallio. El líder del Mundial, Tito Rabat, ha acabat tercer, i completa la primera línia de la graella de sortida, just al davant de Jordi Torres, quart. Pel que fa a la resta de pilots catalans, Maverick Viñales ha estat 13è; Ricky Cardús 16è, i Àxel Pons, 23è.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut