Andreas Mikkelsen, durant la segona etapa del Ral·li d'Austràlia (WRC.com)
Ral·lis

Mikkelsen manté el liderat del Ral·li d'Austràlia amb només dos segons de marge sobre Ogier

El pilot noruec de Volkswagen, amb problemes d'embragatge al seu cotxe, conserva la primera posició de la classificació a falta de la tercera i última etapa tot i la pressió del seu company d'equip Sébastien Ogier

Actualitzat

Només dos segons separen Andreas Mikkelsen de Sébastien Ogier al capdavant del Ral·li d'Austràlia. Aquesta matinada s'ha completat la segona jornada de la prova, que constava d'uns 160 quilòmetres en 9 trams, i el pilot noruec de Volkswagen, que ha tingut problemes amb l'embragatge del seu cotxe, conserva el liderat tot i la remuntada del francès.

En començar la jornada, Mikkelsen tenia gairebé 16 segons d'avantatge, però Ogier li ha anat esgarrapant segons tram a tram i s'ha situat a només dos segons del seu company d'equip a la classificació. Dani Sordo i Marc Martí són cinquens a 59 segons de Mikkelsen.

Aquest diumenge, tercera i última jornada d'aquest ral·li d'Austràlia, l'última prova del Mundial, on encara està en joc el subcampionat del món entre Mikkelsen i Thierry Neuville, que ocupa la quarta posició a 33,8 segons del líder.

Classificació del Ral·li d'Austràlia després de la segona etapa:

1. Andreas Mikkelsen 2:15:06.2                     
2. Sébastien Ogier          2:15:08. +2.0
3. Hayden Paddon      2:15:18 +12.0
4. Thierry Neuville    2:15:40 +33.8
5. Dani Sordo       2:16:05  +59.2

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut