Miguel Ángel Bustillo, al mig, rebent un homenatge a Saragossa l'any 2014  (fprealzaragoza.com).
Miguel Ángel Bustillo, al mig, rebent un homenatge a Saragossa l'any 2014 (fprealzaragoza.com).
Barça

Miguel Ángel Bustillo, exjugador del FC Barcelona, mor als 69 anys

Tot i que va estar tres temporades com a jugador del FC Barcelona, una greu lesió li va impedir disputar més de tres partits en aquest període

Actualitzat

Aquest dissabte ha mort l'exfutbolista del FC Barcelona Miguel Ángel Bustillo. La propera setmana hauria fet 70 anys. Nascut a Saragossa el 9 de setembre del 1946. Va debutar a Primera Divisió amb el club de la seva ciutat natal. Després de 3 temporades (1966-69), va fitxar per l'equip blaugrana. El preu del traspàs va ser un dels més importants de l'època, 9 milions de pessetes.

Bustillo no va tenir sort en el seu pas pel Barça. Va debutar amb la samarreta blaugrana al Bernabéu contra el Reial Madrid, i va marcar dos gols en 5 minuts. Però es va lesionar de gravetat el genoll després d'una entrada de Pedro de Felipe. Tot i que va estar 3 temporades al club, la lesió no li va permetre disputar més de 3 partits. L'any 1972 va marxar al Màlaga, equip on va estar fins que es va retirar, el 1977.

Quan va deixar el futbol, Bustillo va tornar a Catalunya. Havia invertit en un hotel a Salou i va passar a ocupar-se del negoci fins que el va vendre.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut