Boxa

Melania Sorroche, desposseïda del títol europeu de pes gall 10 minuts després de guanyar la gal·lesa Ashley Grace

Després d'haver-se fet les fotografies amb el cinturó de campiona europea del pes gall, els jutges van adduir el mal recompte de vots per retirar-li el títol europeu de la categoria i declarar el combat nul

Actualitzat

La boxejadora catalana Melania Sorroche va veure com la desposseïen del títol europeu del pes gall als 10 minuts de guanyar la gal·lesa Ashley Brace en un combat disputat al Merthyr Leisure Centre de Merthyr Tydfilpor (País de Gal·les).

Després d'un combat de deu assalts, les puntuacions dels jutges van ser de 97-93 per a la local i de 96-94 i 96-95 a favor de la manresana. Però un cop fet el recompte, els membres de la EBU (Unió Europea de Boxa) van explicar que la puntuació de 96-95 estava mal sumada i que la correcta era d'empat a 95. Això vol dir que les tres opinions diferents dels jutges donen un empat i per tant es considera que el combat és nul.

Ja als vestidors i després d'haver-se fet les fotografies amb el cinturó de campiona, els jutges van adduir el mal recompte de vots per retirar-li el títol europeu de la categoria i declarar el combat nul.

Després de tota la polèmica, Melania Sorroche ha donat la seva versió dels fets en un missatge que ha penjat al seu mur de Facebook:

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut