Marta Brañas accedint al frontó de Riazor (Foto: Facebook)
Marta Brañas accedint al frontó de Riazor (Foto: Facebook)
Boxa

Marta Brañas, primera campiona de boxa professional d'Espanya

La boxa femenina a Espanya ha donat un pas endavant amb la disputa del primer campionat de boxa professional de l'Estat. La primera campiona intentarà ara donar el salt als Estats Units

Actualitzat

La gallega Marta Brañas és la primera campiona de boxa professional d'Espanya, després de derrotar aquest divendres als punts la catalana Maribel de Sousa en un combat pactat a 8 assalts de 2 minuts.

Davant del seu públic (la vetllada ha tingut lloc al Frontó de Riazor, a la Corunya), "la poltreta d'Arteixo" ha arribat al ring al damunt de l'animal que li dóna nom com a esportista. De Sousa ha connectat un bon cop de dreta en el primer assalt, però Brañas ha reaccionat per dominar el combat fins a un dos últims assalts, on la catalana ha tornat a aparèixer.

Finalment, la decisió unànime dels jutges ha fet campiona Marta Brañas, amb un rècord de 6 victòries en 6 combats, 5 per KO. La gallega, que ha sumat 3 dels seus triomfs a la Baixa Califòrnia (Mèxic), vol ara provar sort als Estats Units. I per això necessitava mantenir-se imbatuda.

Anar al contingut