Marc Márquez al circuit de Losail (EFE)
Marc Márquez al circuit de Losail (EFE)
Motociclisme

Marc Márquez marca el millor temps en els entrenaments lliures del G. P. de Qatar

Marc Márquez vol marcar territori des del començament. El bicampió de MotoGP ha estat el més ràpid en les sessions d'entrenaments lliures del G. P. de Qatar

Actualitzat

En la primera sessió d'entrenaments de la seva categoria, Marc Márquez ja ha agafat el liderat amb el millor temps. El bicampió del món només ha necessitat tres voltes per marcar un temps d'1:54.828, mig segon menys que el seu company a Repsol Honda, Dani Pedrosa. En la segona sessió d'aquest divendres de MotoGP, Marc Márquez ha millorat una mica el seu temps, 1:54.826. Carl Crutchlow (Honda) li ha pres a Pedrosa la segona posició en els lliures. El de Castellar del Vallès ha acabat finalment cinquè, darrera també d'Andrea Ianone (Ducati) i Aleix Espargaró (Suzuki). El seu consol és que, entre el primer i el novè, Valentino Rossi (Suzuki), només hi ha hagut 2 dècimes de diferència.

En Moto2, Sam Lowes (Speed Up), Johann Zarco (Kalex) i "Tito" Rabat (Kalex) han estat els únics a completar una volta al traçat de 5,38 quilòmetres del circuit de Losail en menys de 2 minuts. El campió del món de Moto3 de la temporada passada, Àlex Márquez, ha arribat a colar-se entre els cinc millors, però, al final, ha acabat amb l'onzè millor temps.

Danny Kent (Honda) ha marcat el millor temps en l'última tanda d'entrenaments lliures de Moto3. La distància entre el seu temps i el del cinquè classificat  ha estat de tan sols 152 mil·lèsimes de segon. Romano Fenati (KTM) i Efrén Vázquez (Honda), dos pilots amb moltes aspiracions per aquesta temporada, han fet una mala sessió. Han acabat 14 i 15.

Anar al contingut