Bàsquet

Marc i Pau Gasol destaquen en les victòries dels Grizzlies i dels Spurs a l'NBA

En Marc ha fet la seva marca anotadora de la temporada amb 28 punts per als Grizzlies, i en Pau ha tornat a ser el poder interior dels Spurs

Actualitzat

Després d'una jornada de divendres poc afortunada per a tots dos, els germans Marc i Pau Gasol van tornar a brillar amb els seus equips respectius, que van guanyar la nit de dissabte.

El pivot franquícia dels Grizzlies va establir la millor marca encistelladora personal de la temporada en aconseguir 28 punts que van permetre al seu equip remuntar i guanyar a la pista dels Heat de Miami per 107 a 110. En Marc també va donar sis assistències i va agafar tres rebots.

Per la seva banda, en Pau, que venia de no fer ni un punt contra els Celtics, va recuperar el millor toc de canell i va ajudar l'equip a guanyar en la visita als Wizards de Washington per 100 a 112. L'ala pivot va anotar vuit punts, arrodonits amb 10 rebots i dues assistències.

Àlex Abrines també va guanyar amb els Thunder d'Oklahoma City contra els Pistons de Detroit (106-88), però, en aquest cas, el paper de l'exblaugrana va ser testimonial: un minut jugat i cap incidència en l'estadística de l'equip.

Després d'un triomf a Phoenix, els Timberwolves de Ricky Rubio van tornar al camí de la derrota (115-102), aquesta vegada contra els poderosos Warriors de Stephen Curry (34-8-6). El base de Minnesota va jugar 29 minuts, en els quals va signar 6 punts, 7 assistències i 2 rebots.

Altres resultats

Charlotte Hornets, 107 - New York Knicks, 102

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut