Bàsquet

Marc Gasol veuria com a primera opció jugar al Barça si l'NBA no comença al gener

El pivot català dels Memphis Grizzlies, Marc Gasol, ha dit en una conferència de premsa al Palau dels Esports de Madrid que en cas que l'NBA -que es troba aturada per les disputes entre jugadors i propietaris- no comenci al gener, consideraria com a primera opció jugar al FC Barcelona. Gasol ha remarcat en l'acte publicitari al qual assistia que el Barça és com casa seva.

Actualitzat
"Vaig començar a jugar a bàsquet al Barça quan tenia 13 anys. Hi ha els meus amics Navarro i Víctor [Sada], amics de tota la vida. És com casa i, per tant, potser consideraria com a primera opció jugar al Barça", ha explicat Gasol que, de tota manera, vol "tenir paciència" amb el tancament patronal de la lliga nord-americana i esperar "un bon acord per als interessos dels jugadors". En aquest sentit, el recent campió d'Europa de seleccions creu que "els jugadors han d'estar units, ja que és millor no arribar a un acord que assolir un mal acord".

"Entenc Rudy"

Pel que fa a la decisió de Rudy Fernández de jugar al Reial Madrid mentre la l'NBA està aturada, Gasol ha valorat positivament la decisió del jugador dels Mavericks. "Ell ha pres la decisió de jugar i té els seus motius. També li venia de gust. Ho entenc perfectament, però quant a la meva situació, crec que ara mateix el millor és esperar i entrenar-me per quan arribi el moment."
Anar al contingut