Bàsquet

Marc Gasol iguala la seva millor marca en el triomf dels Memphis Grizzlies sobre els Detroit Pistons (86-98)

El pivot de Sant Boi anota 38 punts a Detroit per estroncar la dinàmica negativa dels Grizzlies. Els Minnesota Timberwolves de Ricky Rubio obtenen el segon triomf consecutiu

Actualitzat

Marc Gasol ha tornat a protagonitzar una nit estel·lar en anotar 38 punts en el triomf dels Memphis Grizzlies a la pista dels Detroit Pistons (86-98). El pivot català ha igualat així la seva millor marca anotadora a l'NBA, que havia aconseguit el desembre de l'any passat. Gasol ha firmat una estadística notable en el tir, amb 14 de 17 llançaments –2 de 3 triples– encertats. De la mà de Gasol, els Grizzlies han trencat una ratxa negativa de tres derrotes consecutives per obtenir el dinovè triomf de la temporada i mantenir-se a la zona alta de la Conferència Oest.

No ha estat l'únic triomf d'un jugador català aquesta matinada, ja que també els Minnesota Timberwolves de Ricky Rubio han guanyat a la pista dels Atlanta Hawks (84-92), i és la primera vegada aquesta temporada que encadenen dos triomfs seguits. El base del Masnou hi ha contribuït amb 10 punts –2 de 3 en triples– i 8 assistències.

Abrines, determinant

També el mallorquí Àlex Abrines ha tingut una nit de sensacions positives. L'exblaugrana ha anotat 18 punts, el seu registre més alt des que va arribar a l'NBA, en el triomf dels Oklahoma City Thunder a Nova Orleans. Abrines, que fins ara només tenia estonetes, ha disposat de mitja hora per anotar 5 triples d'11 intents. 12 dels seus 18 punts han arribat en el quart temps i han servit perquè els Thunders capgiressin el marcador. El més destacat del partit, però, ha estat, un cop més, Russell Westbrook, que ha anotat 42 punts i ha capturat 10 rebots.    

Resultats de la jornada:

Cleveland Cavaliers      113       Milwaukee Bucks        102

Atlanta Hawks             84       Minnesota Timberwolves  92

Detroit Pistons           86       Memphis Grizzlies       98

Chicago Bulls             97       Washington Wizards     107

New Orleans Pelicans     110       Oklahoma City Thunder  121

Utah Jazz                 93       Sacramento Kings        94

Phoenix Suns             111       Houston Rockets        125

Portland Trail Blazers    95       Dallas Mavericks        96

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut