NBA

Marc Gasol fa una nova exhibició i guanya la partida a Ricky Rubio (97-101)

Els Memphis Grizzlies de Marc Gasol guanyen els Timberwolves de Ricky Rubio i recuperen el rumb després de la dura derrota amb els Clippers

Actualitzat

Els Grizzlies de Marc Gasol han guanyat als Timberwolves de Ricky Rubio (97-101) aquesta matinada, deixant enrere la dura derrota que havien patit amb els Clippers la nit anterior (79-97), i la pitjor de la temporada com a equip local.

Marc Gasol ha anotat un doble-doble de 27 punts i 11 rebots durant els 35 minuts que ha estat sobre la pista ha imposat el seu poder sobre la pintura. Aquesta és una de les actuacions ofensives més completes del jugador de Sant Boi.

Ricky Rubio, que gairebé fa un triple-doble (13+7+11) ha brillat en la direcció de joc dels Timberwolves i també ha destacat dins de la pintura, recuperant 7 rebots, 5 d'ells defensius. A més ha anotat 13 punts i donat 11 assistències en els 42 minuts jugats.

El jugador més destacat dels Timberwolves ha estat l'aler Andrew Wiggins, que tot i anotar 25 punts, no han estat suficients per plantar cara als de Memphis.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut