Bàsquet

Marc Gasol decideix el triomf dels Memphis Grizzlies sobre els Houston Rockets (100-102)

El pivot de Sant Boi de Llobregat ha decantat el partit davant els Houston Rockets (100-102) amb 21 punts i la cistella definitva

Actualitzat

Marc Gasol ha estat l'heroi dels Memphis Grizzlies en el seu triomf a la pista dels Houston Rockets. El pivot santboià no només ha estat el màxim encistellador del seu equip, amb 21 punts, sinó que, a més a més, ha aconseguit la cistella que ha desfet l'empat a menys d'un segon per al final. Una cistella que ha arribat després d'una acció de Randolph sobre Harden que els Rockets han reclamat com il·legal.

Marc ha completat la seva actuació amb set rebots i sis assistències, i els Grizzlies han guanyat un rival directe en la lluita pel segon lloc a la Conferència Oest.

Doble doble de Ricky

Ricky Rubio també ha jugat aquesta nit i ho ha fet amb un doble doble mínim -10 punts i 10 assistències-, en la derrota dels Minnesota Timberwolves contra els Denver Nuggets (85-100).

Més sucós ha estat el doble doble obtingut per Anthony Davis en el seu retorn a la competició després d'una lesió d'espatlla. L'aler dels New Orleans Pelicans s'ha despatxat amb 39 punts i 13 rebots en el triomf dels Pelicans sobre els Detroit Pistons (88-85), dos equips que busquen entrar a la zona de "play-offs" a la desesperada. 

Westbrook superstar

Però el protagonista indiscutible de la nit ha estat Russell Westbrook, autor d'un triple doble espectacular: 45 punts, 16 rebots i 10 assistències, i més espectacular encara pel fet que és el quart consecutiu que aconsegueix amb els Oklahoma City Thunder.

Westbrook, que ha jugat amb una màscara protectora per la fractura de pòmul que es va fer la setmana anterior, està creixent amb l'absència del lesionat Kevin Durant i gràcies a ell els Thunder es mantenen en zona de "play-off", tot i que en aquesta ocasió han necessitat una pròrroga per superar els Philadelphia Sixers (123-118), una de les ventafocs de l'any.

Com gairebé sempre que un jugador assoleix grans fites individuals, el registre de Westbrook ha rescatat el nom de Michael Jordan: cap jugador havia encadenat quatre triples dobles des de que Jordan ho va fer l'any l'any 1989.

Resultats de la jornada:

Indiana Pacers-New York Knicks          105-82
Orlando Magic-Phoenix Suns            100-105
Boston Celtics-Utah Jazz                85-84
Brooklyn Nets-Charlotte Hornets       91-115
Toronto Raptors-Cleveland Cavaliers     112-120
Houston Rockets-Memphis Grizzlies       100-102
Minnesota Timberwolves-Denver Nuggets          85-100
New Orleans Pelicans-Detroit Pistons          88-85
Oklahoma City Thunder-Philadelphia Sixers  123-118 (pròrroga)
Miami Heat-Los Angeles Lakers       100-94
San Antonio Spurs-Sacramento Kings         112-85
Golden State Warriors-Milwaukee Bucks          102-93
Los Angeles Clippers-Portland Trail Blazers  93-98 (pròrroga)

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut