Marc Gasol parla amb Mike Conley en el partit d'aquesta matinada. (Foto: Reuters)
NBA

Marc Gasol anota 22 punts en la victòria dels Grizzlies contra els Cavaliers (92-103)

Nova victòria dels Memphis Grizzlies, la dotzena en setze partits, aquest cop davant els Cleveland Cavaliers (92 a 103). Marc Gasol, amb 22 punts, ha tornat a liderar l'anotació del seu equip, que consolida la quarta plaça de la Conferència Oest. Per la seva banda els Lakers han guanyat els Toronto Raptors (118-116). Tres triples de Kobe Bryant han forçat la pròrroga i una esmaixada els ha donat el partit, una nova victòria molt important per assolir una plaça per als 'play-off'.

Nova victòria dels Memphis Grizzlies, la dotzena en setze partits, aquest cop davant els Cleveland Cavaliers (92 a 103). Marc Gasol, amb 22 punts i 9 rebots, ha tornat a liderar l'anotació del seu equip, que consolida la quarta plaça de la Conferència Oest. Tot i que els Cavaliers han arribat al descans amb tres punts de diferència, els 10 punts de Gasol en l'últim quart han conduït els Grizzlies a un triomf tot i no poder disposar de Zach Randolph. És la tercera victòria consecutiva i ara acumulen un balanç de 41, amb només 19 derrotes.

Per la seva banda, els Lakers han guanyat els Toronto Raptors (118-116). Tres triples de Kobe Bryant han forçat la pròrroga i una esmaixada els ha donat el partit, una nova victòria molt important per assolir una plaça per als 'play-off'. D'altra banda, els Heat han sumat el dissetè triomf seguit en derrotar els Sixers per 102 a 93.