Dakar

Marc Coma manté el liderat del Dakar després d'una complicada cinquena etapa

Etapa complicada per a Marc Coma, amb bon final. El d'Avià ha caigut en la disputa de la cinquena etapa del Dakar i s'ha hagut d'aturar a continuació per ajudar el francès Olivier Pain, que ha anat a terra i ha hagut de retirar-se de la cursa. Al final de la jornada, Cyril Despres havia tret el liderat a Coma, però els comissaris han bonificat el català per haver socorregut Pain. Així doncs, fets els ajustaments dels temps, Marc Coma ha estat quart, a 3.58 del guanyador de l'etapa disputada entre Calama i Iquique, el portuguès Paulo Gonçalves. El xilè Francisco "Chaleco" López ha estat segon, mentre que l'holandès Frans Verheoven ha estat tercer, a un sol segon de López. A la categoria de cotxes, el francès Stéphane Peterhansel s'ha endut l'etapa i Carlos Sainz, que es manté com a líder de la general (2.26 sobre Peterhansel), ha estat tercer per darrere de Nasser al-Attiyah.

Actualitzat
Gonçalves, Coma i el seu "motxiller", Joan Pedrero, són els únics que s'han aturat a ajudar el pilot accidentat, que s'ha fet mal al canell. És per això que en un primer moment, abans de ser bonificats, el portuguès no constava com a guanyador de la prova i el català havia perdut el liderat en favor de Cyril Despres. Pedrero, per la seva banda, ha estat finalment desè, mentre que Jordi Viladoms ha acabat onzè.

Amb aquest resultat, Coma continua com a líder de la general, amb 10.14 d'avantatge sobre Cyril Despres, cinquè en l'etapa i penalitzat en la quarta jornada amb deu minuts per una irregularitat en la sortida. A la general, Pedrero és setè, Viladoms novè i Marc Guasch, tretzè.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut