Marc Bartra baixant de l'avió del Borussia Dortmund en aterrar a Madrid (@MarcBartra)
Futbol

Marc Bartra: "Sempre és especial tornar al Santiago Bernabéu"

L'exbarcelonista es jugarà aquest dimecres amb el seu equip, el Borussia Dortmund, el primer lloc del grup davant del Reial Madrid

Actualitzat

Marc Bartra torna al Santiago Bernabéu per jugar el partit de la fase de grups amb el Borussia Dortmund. El dia abans de l'enfrontament ha comparegut en roda de premsa on ha reconegut que jugar a l'estadi dels blancs "sempre és especial, abans per la rivalitat amb el meu exequip i ara perquè ens juguem el primer lloc del grup".

En aquest sentit, màxima concentració dels alemanys per imposar-se a l'actual campió d'Europa, el defensa català ho té molt clar: "Venim amb ganes de fer un bon partit i emportar-nos la victòria. Tenim equip per plantar-los cara".

Bartra és conscient que el Reial Madrid no els posarà les coses fàcils, però ha confessat que coneix "molt bé els seus futbolistes. Són uns molt bons tant en defensa com en atac" i és que no es va perdre el clàssic de dissabte i sap que els blancs en qualsevol moment poden generar un perill letal i tombar tot el que el rival ha construït durant 90 minuts.

 

Anar al contingut