L'Uni Girona s'imposa a l'Araski en el segon partit (43-61) i es classifica per a la final de la Lliga femenina

Es repeteix la final de la temporada passada, les gironines s'enfrontaran amb el Perfumerías Avenida pel títol de Lliga

L'Spar Citylift Girona ha certificat el pas a la final de la Lliga femenina de bàsquet després de superar amb solvència l'Araski (43-61) i sumar la segona i definitiva victòria de l'eliminatòria.

Les catalanes han dominat amb autoritat el parquet de Mendizorrotza i no han donat cap opció a les vitorianes, que han anat a remolc durant tot el partit. Ja en el primer quart han deixat molt clar que l'Uni Girona volia estar a la final (9-17). En el segon període, hi ha hagut una tímida reacció de l'Araski que, per uns moments, ha cregut en el tercer partit (26-31). Després del descans, però, les d'Eric Surís han pujat la pressió i s'han sentit molt més còmodes, 33-41 al final del tercer quart. En el darrer temps, en els últims minuts, les gironines han rematat la feina amb la contundència més gran arribant al 43-61 definitiu.

L'equip amb el qual s'enfrontaran les catalanes serà el Perfumerías Avenida, que van resoldre les semifinals aquest dimarts davant de l'Uni Ferrol. Així, doncs, es repeteix la final de la temporada passada, aquesta vegada, però, les catalanes faran tot el possible per canviar el guió i guanyar el títol de Lliga, i és que les noies de Miguel Ángel Ortega, extècnic de l'Uni Girona, són, encara, les vigents campiones.

El primer assalt a la final serà el dimecres 26 d'abril a Salamanca; el segon, dissabte 29, a Girona i, si fos necessari un tercer partit, es jugaria el dimarts 2 de maig.