Luis Suárez no troba el camí del gol aquesta temporada
Barça

Luis Suárez continua renyit amb el gol aquesta temporada

El davanter uruguaià del Barça només ha marcat tres gols a la lliga quan a aquestes alçades del campionat n'havia marcat 11 l'any passat i 13 fa dues campanyes

Laura BruguésActualitzat

La Lliga s'atura per tercera vegada aquesta temporada pels compromisos de seleccions. El Barça perd els seus internacionals, però no tots. Luis Suárez té permís de l'Uruguai per no disputar els pròxims amistosos i s'ha quedat a Barcelona per treballar. El davanter està immers en una profunda crisi de gol. Des de l'inici de la Lliga només ha marcat tres gols, i els seus números d'anteriors temporades com a mínim triplicaven aquesta xifra. No és la primera vegada que Luis Suárez passa per un sequera com aquesta. Tampoc és l'únic que hi passa, Griezmann tan sols ha marcat dos gols, i Cristiano Ronaldo, que va estar sancionat, fins ara només ha pogut fer un gol.

Luis Suárez es desespera després d'una ocasió de gol perduda. Fa tres setmanes que no veu porteria, des de la diana que va marcar al camp de l'Atlètic de Madrid. En total, porta 3 gols. A aquestes alçades, la temporada passada ja havia marcat 11 dianes i fa dues campanyes n'havia fet 13.

Des de la Supercopa, a mitjans d'agost, arrossega unes molèsties al genoll. L'aturada per seleccions li anirà bé per fer un "reset" perquè va pactar no anar convocat amb l'Uruguai i quedar-se a Barcelona.

Sobre el terreny de joc, troba a falta Neymar. Perquè el brasiler ha estat el màxim assistent de Suárez en les dues últimes campanyes. En la temporada passada, Neymar li va fer 6 passades de gol, i en fa dues, 11.

Aquest any, qui havia de ser el relleu del brasiler, Dembélé, li va fer la primera assistència de gol. Les altres dues, Busquets i Sergi Roberto. Amb Dembélé lesionat, Valverde ha optat per situar 6 alternatives al francès en l'atac blaugrana. També ha anat variant entre el 4-3-3 i el 4-4-2, fins a situar junts dos nous purs com Suárez i Alcácer dissabte contra el Sevilla. El golejador va ser el de Torrent i Suárez va ser dels primers a felicitar-lo.

ARXIVAT A:
Luis Suárez
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut