Lliga de Campions

Luis Enrique: "Vaig veure molt bé Messi"

El tècnic blaugrana confirma que la lesió de l'argentí "està oblidada i ara només li falta jugar minuts per agafar el to físic". el 10 blaugrana apunta a titular aquest dimarts (20.45, TV3) davant la Roma

Actualitzat

Luis Enrique ha parlat en roda de premsa abans del Barça - Roma d'aquest divendres a la Champions i aquestes han estat les seves frases més significatives:

Fitxatges d'hivern? "La idea és estar sempre atents per si podem millorar el planter que tenim". 

Plantejament ideal del clàssic? "Un partit sempre el planteges perquè les coses vagin de la millor manera possible. Això ho fem tots els entrenadors, però la majoria de vegades no ens en sortim".

Contra la Roma: "És ideal acabar primers de grup i per això és important guanyar la Roma. Espero que sigui un partit diferent que el de la primera volta. La Roma necessita els punts i esperem un partit més obert. Ells han de venir a guanyar. En la primera jornada vam veure una Roma més defensiva del que és habitual en ells. Allà vam ser molt superiors".

Risc d'autocomplaença? "Els elogis debiliten. Ara estem rebent molts elogis, però crec que els jugadors són sempre conscients de la dificultat d'aconseguir els objectius i encara no hem aconseguit res".

Com li va comunicar a Messi la suplència? "Sempre he tingut relacions positives amb la majoria dels meus jugadors i no acostumo a fer públiques les converses que tinc amb els jugadors".  

Messi: "El vaig veure molt bé i és una alegria molt gran per tots els que tenim a veure amb el Barça veure el millor jugador sobre la gespa. Ara només falta que vagi carregant les cames i les bateries i que torni a fer-nos gaudir. La lesió està oblidada. Ara ha d'agafar el to físic i això s'agafa jugant minuts". 

Neymar al davant de Cristiano? "Jo sempre penso que els meus són els millors. Neymar és un jugador molt identificat amb el Barça i amb el futbol d'atac que practiquem. Ja era un gran jugador abans de venir i ara s'està trobant en un context ideal".  

Mascherano: Té un cop molt fort al quàdriceps, no s'ha pogut entrenar i el més lògic és que no jugui perquè no ens volem arriscar a perdre'l per més temps".

Coses per millorar? "Sempre hi ha coses per millorar, en defensa, en recuperació, a cedir tants còrners... Sempre hi ha coses a millorar, tot i haver guanyat, igual que quan perds també hi ha coses positives".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut