Messi mira com Suárez juga amb la pilota en l'últim entrenament abans del partit contra el Deportivo (EFE)
Barça

Luis Enrique torna a deixar fora de la llista Aleix Vidal per jugar contra un Dépor, que se'ls resisteix al Camp Nou

Els de Luis Enrique reben els gallecs amb moltes baixes i incògnites en l'alineació d'aquesta tarda (16.15). Messi, Rakitic i Umtiti reben l'alta mèdica, mentre que Aleix Vidal queda fora de la convocatòria per setè partit consecutiu, tot i la baixa de Sergi Roberto

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

El Barça ja està a punt per encarar el duel de Lliga d'aquest dissabte en hora de sobretaula (16.15) davant el Dépor al Camp Nou. El Barça recupera efectius ja que Leo Messi, Ivan Rakitic i Samuel Umtiti han rebut l'alta mèdica i es converteixen en les principals novetats per al duel al Camp Nou. Tot i això, continuen sent baixa per lesió Jasper Cillessen, Sergi Roberto i Jordi Alba, que van tornar lesionats dels seus respectius compromisos de seleccions.

El tècnic asturià, a més, ha descartat per decisió tècnica Aleix Vidal. Aquest és el setè partit consecutiu que el jugador no entra en la llista de Luis Enrique, que continua afirmant que no té cap problema amb el jugador. Sense Sergi Roberto, lesionat, Aleix Vidal era l'únic lateral dret que tenia disponible Luis Enrique ja que el jugador del filial, Nili, que va entrenar aquest divendres amb el primer equip, és baixa per una lumbàlgia. 

En atac, sembla que Messi podrà jugar uns minuts i es començarà a rodar per preparar el partit de Champions d'aquest dimecres contra el Manchester City. L'argentí es va lesionar durant el partit contra l'Atlètic de Madrid el 21 de setembre passat i fins aquest divendres s'ha estat entrenant a part del grup. Un cas similar és el de Samuel Umiti, lesionat també per les mateixes dates, i que ja està totalment recuperat, i el del croat Ivan Rakitic, absent amb la seva selecció per problemes físics, i que també està totalment recuperat.

El conjunt gallec és un rival incòmode al Camp Nou, on han aconseguit dos empats en les dues últimes visites i arriben després que els blaugranes perdessin en el seu últim partit de la lliga (4-3), a Balaídos, contra el Celta. I és que Luis Enrique encara no ha trobat la clau per guanyar els gallecs a casa des que ocupa la banqueta blaugrana.

Un duel complicat per als blaugranes, que l'afronten amb baixes, necessitat de rotacions i un partit molt important a la vista, el de Champions de dimecres contra el City de Guardiola.

La llista dels 18 convocats per rebre el Deportivo: Ter Stegen, Masip, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Arda Turan, Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Rafinha, Mascherano, Paco Alcácer, Digne, André Gomes, Umtiti i Mathieu.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut