Barça

Luis Enrique, que acaba contracte el juny vinent, no assegura la seva continuïtat al Barça

Quan falten sis mesos perquè acabi contracte, la continuïtat de Luis Enrique a la banqueta del Barça no és clara. El seu futur al Camp Nou és incert. La pregunta és clara i directa: continuarà? La resposta destil·la dubtes pertot arreu.

Actualitzat

El tècnic del FC Barcelona, Luis Enrique, ha exposat els pros i contres que comporta per a ell ser l'entrenador del Barça. Només mig any abans que se li acabi el contracte i sense que el club tingui cap relleu a la recambra, Luis Enrique deixa enlaire la seva continuïtat a la banqueta en una entrevista a la televisió del club.

El tècnic asturià no sap que farà la temporada vinent: "No ho sé perquè no tinc cap dubte que estic en el millor equip, a casa meva i amb els millors jugadors, però també he de confessar que hi ha una part, en aquesta professió, molt dura, que em costa, té la seva part negativa, i ho he de valorar per a les pròximes temporades, però encara hi ha temps."

El club, per la seva part, assegura que no considera cap alternativa que no sigui la continuiïtat de l'asturià, i el Barça té previst asseure's a negociar a partir de l'abril. Luis Enrique medita sobre dues opcions: o Barça o any sabàtic. Ara, el tècnic, el que vol és "centrar-se en el present", i afegeix: "Tinc clar que, si no estic aquí en un futur, no estaré en un altre lloc, així que ja ho veurem."

El present és acabar la temporada guanyant títols. El tècnic afirma: "Tot el que tenim ens ho hem guanyat, però s'ha d'entendre que no és fàcil." A més, diu: "Ara tenim un repte en la Lliga: ens separen sis punts del Reial Madrid i haurem de veure si som capaços de capgirar la situació."

Sobre Aleix Vidal, Luis Enrique assegura que "és un dels tios més simpàtics i que més bon rotllo genera en el grup" i va ser una "grata sorpresa en el partit de Champions que va jugar contra el Borussia". "Si segueix demostrant el nivell tindrà més oportunitats però al final he de prendre decisions", ha afegit.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut