Barça

Luis Enrique no firma l'empat a Sevilla i ironitza sobre les decisions tàctiques dels jugadors del Barça

Els d'Emery són forts a casa, però l'entrenador blaugrana només aposta per la victòria

Actualitzat

Per a Luis Enrique Martínez, entrenador del Barça, el partit d'aquest dissabte al camp del Sevilla (20 hores) serà "estimulant i contra un rival molt complicat". Els andalusos fa 32 partits, en totes les competicions, que no perden al Sánchez Pizjuán, però el tècnic blaugrana no firma l'empat.

"Emery ha adequat el joc de l'equip a les qualitats dels jugadors i el Sevilla d'aquesta temporada és més vertical", ha analitzat l'asturià. Luis Enrique, qüestionat sobre la poca participació de Deulofeu amb el conjunt andalús, assegura que "no" canviaria la decisió de cedir al de Riudarenes.

El jugador juga, l'entrenador entrena

L'entrenador, que ha volgut recordar que la temporada s'avaluarà en funció dels títols, ha ironitzat sobre el fet que el canvi de posició de Luis Suárez i Messi l'haguessin decidit els futbolistes: "També decideixen les rotacions, les tàctiques... sempre que l'equip guanyi. Quan perdem, la decisió és meva".

"A Dani Alves, l'he vist molt bé a l'entrenament. El soroll mediàtic, el circ, no afecta els futbolistes", ha dit Luis Enrique sobre l'enrenou al voltant de la renovació del lateral brasiler.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut