Barça

Luis Enrique: "La derrota de París ens afectarà segur"

El tècnic blaugrana espera una reacció immediata de l'equip després del correctiu rebut a la Champions i assenyala que encara no té presa una decisió sobre el seu futur

Actualitzat

El Leganés ha fet molts canvis. És difícil de preparar? És cert que el Leganés té moltes variants no només a nivell tàctic sinó pel fet d'haver fet molts reforços d'hivern. Però són situacions que hem de saber afrontar. Sí que conec la seva conducta defensiva i si que és un partit diferent per a nosaltres pel que va passar el dimarts. És un partit per veure la nostra resposta en una situació difícil

Penseu en la remuntada de Champions? Queda un mes i encara que tenim la tornada marcada en vermell seria ingenu pensar ara en aquest partit perquè abans n'hi ha quatre. Tenim el partit al cap des de que vam ser derrotats però ara hem de pensar en el pròxim partit. ja tindrem temps de sobres per parlar del PSG.

Busquets i Iniesta van parlar d'errades tàctiques després de la derrota. Jo només responc per les meves declaracions. La resta la parlo dins el vestidor intentant treure sempre una lectura positiva.

La derrota de París afectarà? Segur. És un mal resultat en una competició que ens motiva molt. És un pal per a tots. Però és una situació que no va caure del cel. No va passar res que no mereixéssim. El resultat va ser just però això és el futbol.

Línia de 3 al darrere pot ser una solució? Abans dels partits tot és vàlid. Sempre iniciem el joc amb una línia de tres. Tenim mil variants i a cada partit veiem quina adoptem. És cert que darrerament ens pressionen més amunt i a vegades ens costa trobar solucions. No tenim massa sessions d'entrenament per treballar-ho. Jo confio en què es veuran millores ben aviat.

La Lliga encara està viva? El món del futbol és un món d'exageracions. No tot és blanc ni negre sinó que hi ha matisos. Estem vius en tres competicions. En una estem un pèl tocats, però encara estem vius.   

Granada onze nacionalitats diferents: És una mica l'evolució del futbol. Aquesta globalitat passa al futbol i no ho veig com un aspecte negatiu.

Planter: La relació professional del Barça B amb el Barça és clara: és el nostre filial i la seva missió és frmar jugadors. Però apartir 'aquí cada àrea pren les seves pròpies decisions. Analitzem el que fa el filial i desprñes jo prenc les decisions sobre els jugadors que considero que poden ajudar el primer equip.

Ets sents assenyalat per la derrota de París? Les crítiques m'afecten zero perquè sino no podria estar assegut aquí i ja porto gairebé tres anys. No m'acosto a una tele o a una ràdio i menys després d'un resultat així. Però les crítiques m'afecten zero. La meva feina m'avala i a qui li agradi bé i a qui no, també.   

Futur, té presa la decisió? La meva decisió no tindrà res a veure amb el que passi d'aquí a final de temporada, almenys pel que fa a mí. I no, encara no tinc presa la decisió.

Confies que l'Espanyol puntui al Bernabéu? El que crec és que queden moltes jornades i serà difícil que un equip sumi tots els punts. Però no podem controlar el que facin els altres. Només el que fem nosaltres i la nostra obligació és intentar guanyar tot el que puguem per pressionar el primer. 

Has fet alguna cosa especial per superar la derrota de París? "He jugat molt al parxís amb la meva dona. Per cert, em guanya sempre"

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut