Barça

Luis Enrique elogia el joc d'Aleix Vidal, que es mostra decidit a quedar-se al Barça

L'actuació del lateral de Puigpelat davant del Borussia va ser destacada per Luis Enrique, i la seva situació hauria pogut canviar en positiu

Actualitzat

Si algun jugador semblava prop de la porta de sortida del Barça en aquests darrers temps, aquest era Aleix Vidal. El jugador de Puigpelat no semblava entrar en absolut en els plans de Luis Enrique com ho demostra el fet que va encadenar nombroses convocatòries quedant-se fora per decisió tècnica.

Però el tarragoní no s'ha ensorrat i ha aprofitat les seves opcions, primer en el partit d'anada de la Copa al camp de l'Hèrcules (0-0), on va fer un partit acceptable, però sobretot, contra el Borussia Mönchengladbach (4-0). La seva actuació davant l'equip alemany va merèixer fins i tot elogis del tècnic blaugrana. Tant és així que el jugador ha manifestat que es vol quedar a l'equip i que el mateix club, en boca del vicepresident Jordi Mestre, ha assegurat que no es contempla la sortida de Vidal en el mercat d'hivern.

Les pròximes convocatòries serviran per comprovar si el lateral tarragoní entra de nou en els plans de Luis Enrique per als partits més transcendents.   

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut