L'Spar CityLift es classifica per a la segona fase de l'Eurocup amb un triomf contra el Guernica (81-68)

L'equip gironí ha guanyat clarament tots els seus partits d'aquesta primera fase de l'Eurocup

Nova victòria incontestable a l'Eurocup de l'Spar CityLift, que ha patit en els primers minuts davant un Guernica al qual només li valia guanyar per evitar l'eliminació (81-68). El conjunt guipuscoà ha viscut sobretot de la inspiració de la seva base Anna Gómez i de la pivot nord-americana Devaughn per dominar el joc i aconseguir un màxim avantatge de 6 punts.

Però l'Spar CityLift ha respost amb un segon quart excepcional, amb un parcial de sortida de 12-2 que ha trencat el matx. L'encert en el tir exterior ha estat clau. L'exhibició gironina l'ha completat l'aler pivot nord-americana amb passaport eslovè Evans, 12 punts i 12 rebots, liderant l'atac. La francesa Mendy hi ha posat la cirereta amb la seva velocitat. El 46-34 del descans era prou explícit.

Les jugadores locals han premut l'accelerador en atac amb la brasilera Colhado de nou notable sota els taulers, 14 punts i 14 rebots. En pocs minuts han assolit la màxima diferència del matx, 22 punts. Un ample marge que s'ha anat diluint fins als 13 finals. Aquesta victòria, la quarta en quatre partits europeus, assegura el primer lloc del grup a l'Spar CityLift i l'accés a la segona fase de la competició de manera brillant.

Al final del partit, el club gironí ha volgut agrair els aficionats que han anat a Fontajau a veure el partit en directe davant la forta càrrega política del dia, marcat per l'empresonament de vuit consellers del govern català de Carles Puigdemont, cessat pel govern espanyol aplicant l'article 155 de la Constitució.