Nick Young, gesticulant després d'anotar el triple decisiu (Reuters)
Bàsquet

Los Angeles Lakers obtenen un triomf de prestigi sobre els Oklahoma City Thunder (111-109)

Un triple de Nick Young situa els californians amb balanç positiu per primera vegada en cinc anys a aquestes alçades de la temporada

Actualitzat

Feia cinc anys que Los Angeles Lakers no tenien un saldo positiu de victòries un cop jugats els primers 15 partits de la temporada. L'esperançador inici de la històrica franquícia californiana ha viscut un nou episodi aquesta matinada amb l'ajustat triomf (111-109) sobre els Oklahoma City Thunder.

Els nous Lakers de Luke Walton compten ara amb 8 partits guanyats per 7 derrotes i somien de mantenir el to i tornar als play-offs. Ningú millor per simbolitzar l'esperit combatiu del rejovenit equip angelí que Nick Young, que ha sentenciat la victòria sobre els Oklahoma city Thunder amb un triple a falta de 5 segons per al final (tot i que hi havia unes passes força clares).

El millor del cas és que el mateix Young, autor aquesta nit de 17 punts i 4 de 7 en triples, ja havia aconseguit un "buzzer beater" just abans del descans per restablir l'avantatge local (49-48). Pels Lakers també ha tingut un paper important José Manuel Calderón, que ha jugat de base titular davant la baixa per lesió de D'Angelo Russell i ha anotat 12 punts. A l'altra banda, Russell Westbrook s'ha fet un fart d'anotar (35 punts) però no ha pogut evitar un pas més en la lenta davallada dels Thunder, que havien arribat a liderar la Conferència Oest i ara són vuitens.

 

Resultats de la jornada:

New York Knicks-Portland Trail Blazers, 107-103

Atlanta Hawks-New Orleans Pelicans,  94-112

Denver Nuggets-Chicago Bulls,          110-107

Los Angeles Lakers-Oklahoma City Thunder,  111-109

Anar al contingut