Moto GP

Lorenzo visita la fàbrica de l'equip Yamaha abans d'enfrontar-se amb Rossi a Jerez

A partir de divendres, el circuit de Jerez viurà un altre duel: el que estan cridats a protagonitzar Valentino Rossi i Jorge Lorenzo, que seran companys d'equip i rivals alhora. El bicampió dels 250, que s'estrena en la categoria de Moto GP, ha visitat aquest dimecres la fàbrica del seu nou equip i, tot i que va ser més ràpid que "Il Dottore" en els últims entrenaments, prefereix posar-se la pell de xai.

Actualitzat

Lorenzo ha arribat a Yamaha impecablement vestit, herència dels anys que ha passat a Aprilia. Ara forma part de l'equip Fiat Yamaha, i a l'estil italià haurà d'afegir-hi capacitat de treball japonesa. El pilot mallorquí s'ha interessat per la tecnologia que equipa la seva nova moto. Més madur, Lorenzo està totalment centrat en el seu debut a MotoGP. Qui s'esperi que guanyi amb regularitat, o que digui que pot conquerir el títol, que se n'oblidi. Aquesta és la temporada de l'aprenentatge.

El que està intacte és el seu carisma. Les càmeres dels mòbils treien fum per immortalitzar la visita del bicampió mundial de dos i mig a Yamaha. Lorenzo ha repartit petons i s'ha fet un fart de firmar autògrafs als treballadors. Un aprenentatge més de cara a Moto GP, on haurà d'estar preparat per a tot.

Anar al contingut