Jocs Olímpics

Londres amplia la seguretat i intensifica les obres a set mesos de l'inici dels Jocs Olímpics

Falten set mesos per a la inauguració dels Jocs Olímpics de Londres i el principal tema de preocupació és la seguretat. És per això que s'ha doblat el nombre d'agents i també el pressupost previst inicialment. Les obres per posar a punt les instal·lacions esportives i la ciutat s'han intensificat. Les màquines treballen sense parar per tenir-ho tot a punt d'aquí set mesos. Arribar als llocs més emblemàtics de la ciutat és, des de fa uns mesos, tota una gimcana.

Actualitzat
Preocupació per la seguretat

A banda de la posada a punt de totes les instal·lacions esportives i la finalització de les obres, el principal tema de preocupació dels organitzadors és la seguretat, sobretot arran de les queixes dels Estats Units, que reclamen més despesa en aquest sentit.

Londres ha duplicat els costos de la seguretat fins als 650 milions d'euros i també s'ha confirmat la participació de l'exèrcit britànic amb més de 13.000 soldats. El ministre de Defensa del Regne Unit, Phillipp Hammond, ha indicat que "els militars donaran suport a la policia en el que serà el repte més gran de seguretat que ha tingut el país en dècades".

També s'ha doblat el pressupost per a la cerimònia d'inauguració que es farà al nou Estadi Olímpic el 27 de juliol. Ni tan sols la profunda crisi econòmica pot frenar l'orgull britànic el dia que tot el món estarà pendent d'ells.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut