Nicolas Roche entrant com a vencedor de l'etapa. (Foto: Efe)
Ciclisme

L'irlandès Nicolas Roche guanya a Monte da Groba la segona etapa de La Vuelta i Nibali se situa com a nou líder

L'irlandès Nicolas Roche del Saxo Bank ha guanyat la segona etapa de la Vuelta a Espanya en el primer contacte amb la muntanya. En final en alt, els principals favorits com Valverde, Joaquim Rodríguez i Nibali han entrat en el grup principal. Només el colombià Henao i Samuel Sánchez han perdut temps entre els "outsiders" a la victòria en l'arribada a l'Alt do Monte da Groba. Vincenzo Nibali és el nou líder de la carrera, ja que l'eslovè Janez Brajkovic també s'ha despenjat de grup capdavanter.

Actualitzat
L'irlandès Nicolas Roche del Saxo Bank ha guanyat la segona etapa de la Vuelta a Espanya en el primer contacte amb la muntanya. En final en alt, els principals favorits com Valverde, Joaquim Rodríguez i Nibali han entrat en el grup principal. Només el colombià Henao i Samuel Sánchez han perdut temps entre els "outsiders" a la victòria en l'arribada a l'Alt Do Monte Da Groba. Vincenzo Nibali és el nou líder de la carrera ja que l'eslovè Janez Brajkovic també s'ha despenjat de grup capdavanter.

En la primera arribada en pujada de la Vuelta, Roche ha avantatjat en 2 segons a l'espanyol Dani Moreno i en 6 l'italià Domenico Pozzovivo, segon i tercer respectivament. Alejandro Valverde ha entrat a 12 segons i dos segons després Vincenzo Nibali. Samuel Sánchez  ha perdut prop de 3 minuts. Joaquim 'Purito' Rodríguez ha entrat al mateix temps que Valverde i queda a 57 segons de Nibali.

Aquest diumenge es disputa la tercera etapa, entre Vigo i Vilagarcía d'Arousa, de 184 quilòmetres i unan nova arribada en pujada, al Mirador de Lobeira
.
Anar al contingut