Lluís Costa de l'ICL Manresa fa tasques defensives davant de Kenny Chery (Efe)
Bàsquet

L'ICL Manresa aconsegueix la primera victòria a l'ACB davant d'un combatiu Betis (75-80)

Els d'Ibon Navarro han anat al davant en el marcador durant tot el partit, però amb un marge molt estret

Actualitzat

L'ICL Manresa ha aconseguit la primera victòria de la temporada a la Lliga ACB a la pista del Betis andalús (75-80).

El partit ha començat amb un miratge, un domini aclaparador dels del Bages, 0-12 en poc més de cinc minuts de joc. Però Nachbar ha desembussat la sequera anotadora dels andalusos anotant els dos primers punts. A partir d'aquí, el partit ha tornat a començar de nou, amb les forces molt més anivellades. El resultat al final del primer quart, 14-18.

Els temps morts i les xerrades en el descans d'Ibon Navarro no han servit per recuperar el punt desequilibrant dels primers minuts. Només l'encert de cara a cistella de Patrick Auda i de Luksa Andric, formant un tàndem letal, ha estat clau per mantenir els del Bages al davant en el marcador, tot i els creixents problemes a la defensa.

A la represa, el Betis ha sortit molt fort i ha arribat a posar-se a tan sols un punt, però una providencial cistella de Costa ha donat aire al Manresa. Lluny d'aconseguir la tranquil·litat, els andalusos han donat molts problemes, a 38 segons del final l'avantatge era de només 3 punts. Però els bagencs han sabut mantenir el cap fred i aguantar les envestides cada cop més desesperades del Betis. Al final el partit ha acabat amb un 75-80 al marcador.

Anar al contingut