Futbol

L'Hospitalet rep l'Atlètic de Madrid a l'anada dels setzens de Copa amb la il·lusió de donar la sorpresa

La Comissió Antiviolència ha declarat el partit d'alt risc després dels greus incidents protagonitzats diumenge passat pels seguidors més radicals de l'Atlètic.

Actualitzat

Amb tota la il·lusió del món i sense res a perdre. Amb aquest esperit afronta el Centre d'Esports l'Hospitalet el partit d'anada dels setzens de final de copa que aquest dimecres l'enfrontarà a l'Atlètic de Madrid. El conjunt que entrena Kiko Ramírez, que està protagonitzant una campanya irregular en la lliga (són tretzens al grup III de la Segona B, a deu punts del líder), vol donar una alegria a la seva afició. La gespa artificial del Municipal de la Feixa Llarga i la motivació dels jugadors davant de l'actual campió de lliga seran les principals armes dels riberencs.

Kiko Ramírez té tota la plantilla disponible, a excepció dels migcampistes Lucas del Campo, lesionat de llarga durada, i Iu Ranera, per motius personals. L'única posició confirmada en l'onze serà la del porter Óliver Sánchez, suplent en la lliga, però titular en les anteriors eliminatòries de Copa. L'entrenador català farà jugar alguns dels homes més experimentats, com el capità i actual secretari tècnic de l'entitat, Iván Hammouch. L'última experiència de l'Hospitalet contra un primera va ser l'eliminatòria de setzens de fa tres temporades, quan va caure contra el Barça per 0-1. S'espera una gran ambient a l'estadi riberenc. 24 hores abans del matx ja s'han venut 4.000 entrades de les prop de 7.000 localitats de la instal·lació.

Partit d'alt risc

Els greus incidents protagonitzats pels seguidors més radicals de l'Atlètic de Madrid diumenge passat, abans del matx de lliga contra el Deportivo de la Corunya, han provocat que la Comissió Antiviolència hagi declarat el partit d'alt risc. Per tant, hi haurà una gran presència policial per evitar qualsevol nou incident, malgrat que en un principi no es temia cap mena de problema.

Pel que fa a l'aspecte purament esportiu, Diego Pablo Simeone ha deixat fora de la convocatòria moltes de les seves estrelles: Koke, Mandzukic, Arda Turan, Godín, Juanfran, Tiago i Raúl García s'han estalviat el viatge. Així doncs, l'onze inicial estarà farcit de jugadors poc habituals, com el porter Oblak, Alessio Cerci, el "Cebolla" Rodríguez i Jesús Gámez. La temporada passada, els madrilenys ja van tenir una experiència similar als setzens de final de copa: van superar el Sant Andreu en la gespa artificial del Narcís Sala per 0 gols a 4.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut