El trident del FC Barcelona
Messi, Suárez i Neymar estan entre els 15 jugadors del primer equip del Barça que han marxat amb les seleccions
Barça

L'èxode d'internacionals deixa el vestidor del FC Barcelona gairebé buit

Un total de 15 jugadors del primer equip del Barça defensaran els colors de les seves seleccions durant les dues properes setmanes

Actualitzat

Una vegada més, com sempre que hi ha jornada de compromisos internacionals, el vestidor del Barça s'ha quedat gairebé buit. Aquesta vegada, han marxat 15 jugadors del primer equip per jugar amb les seves respectives seleccions durant les pròximes dues setmanes:

Gerard Piqué, Andrés Iniesta, Jordi Alba, Sergio Busquets ja estan concentrats a Las Rozas amb l'absoluta d'Espanya de Julen Lopetegui per disputar el partit de classificació per al Mundial de Rússia 2018 contra Israel (divendres 24 de març) i un amistós contra França, el dimarts 28, a París.

Albert Celades ha convocat Denis Suárez amb la selecció espanyola sub-21 per jugar els dos partits amistosos que tenen a l'agenda, contra Dinamarca, primer (dijous 23 de març), i contra Itàlia, després (dilluns 27).

L'Argentina s'emporta Leo Messi i Javier Mascherano per disputar els dos compromisos de classificació per al Mundial contra Xile (divendres 24 de març) i contra Bolívia, on hauran de desafiar el mal d'alçada a La Paz, el dimarts 28.

Luis Suárez no es podrà enfrontar al seu company en el trident blaugrana, Neymar, en el partit classificatori entre l'Uruguai i el Brasil (divendres 24 de març) perquè està sancionat per acumulació de targetes. El 9 del Barça, en canvi, sí que estarà disponible per a Óscar Tabárez de cara al partit contra el Perú previst per dimecres 29.

Neymar, per la seva banda, sí que podrà ajudar els seus companys de la "canarinha" a enfrontar-se a l'Uruguai, primer, i al Paraguai, després (dimecres 29), tots dos partits són classificatoris per a Rússia 2018.

Amb la baixa confirmada de Manuel Neuer per unes molèsties físiques, Ter Stegen té molts números per defensar la porteria de la selecció d'Alemanya, amb el permís de Bernd Leno i de Kevin Trapp. Serà en el compromís amistós contra Anglaterra (dimecres 22 de març) i en partit classificatori contra l'Azerbaidjan a Bakú (diumenge 26).

Tot i que no disposa de molts minuts amb la samarreta del Barça, el porter suplent blaugrana, Jasper Cillessen té una plaça assegurada en la convocatòria d'Holanda de Danny Blind. La 'taronja mecànica' es veurà les cares davant de Bulgària en partit classificatori (dissabte 25 de març) i, posteriorment tindrà un amistós amb Itàlia (dimarts 28).

De la petita colònia francesa que hi ha en el vestidor blaugrana, Didier Deschamps aquesta vegada només ha cridat Samuel Umtiti per al tràmit classificatori contra Luxemburg (dissabte 25 de març) i per a l'amistós contra Espanya. Jérémy Mathieu, exclòs de la selecció francesa a petició pròpia, i Lucas Digne s'han quedat a Barcelona treballant amb els pocs jugadors del primer equip i els reforços del filial.

André Gomes no falla a la cita amb Portugal per disputar el partit classificatori per al Mundial contra Hongria (dissabte 25 de març) i, posteriorment, es veurà les cares amb Suècia en un amistós a Funchal, on va néixer el seu company de selecció i rival a la Lliga, Cristiano Ronaldo.

Finalment tenen un únic compromís de classificació per a Rússia 2018: Ivan Rakitic, amb la seva Croàcia a Zagreb contra la selecció ucraïnesa (24 de març) i Arda Turan, amb Turquia, contra Finlàndia (divendres 24 de març).

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut