Peter Sagan ha superat a l'esprint Cavendish i Boonen (EFE)
Peter Sagan ha superat a l'esprint Cavendish i Boonen (EFE)
Ciclisme

L'esprínter eslovac Peter Sagan revalida a Doha el seu títol de campió del món de ciclisme

El ciclista eslovac ha imposat la seva potència a l'esprint, en una cursa on la selecció espanyola ha perdut les seves opcions, escasses ja de sortida, molt aviat

Actualitzat

Peter Sagan ha revalidat el seu títol de campió del món de ciclisme a la cursa de 257,5 quilòmetres que aquest diumenge s'ha disputat a Doha, Qatar. L'eslovac s'ha imposat a l'esprint al britànic Mark Cavendish, que ha estat segon, i al belga Tom Boonen, que ha completat el podi.

El desenllaç de la cursa, a l'esprint, ha estat l'esperat en un circuit pla, i sota unes condicions meteorològiques de vent i molta calor. La selecció espanyola, amb la presència del català David de la Cruz, no hi anava amb gaires esperances. A més, una caiguda a 170 quilòmetres del final i el ventall que ha format Bèlgica ha deixat tallat la majoria de l'equip, juntament amb l'alemany i el francès. L'únic ciclista espanyol que no s'ha retirat ha estat Imanol Erviti.

Sagan és el sisè ciclista de la història a guanyar dos mundials seguits després de Ronsse (1928-29), Van Steenbergen (1956-57), Van Looy (1960-61), Bugno (1990-91) i Bettini (2006-07). L'eslovac tanca amb aquest triomf una gran temporada on també ha guanyat les clàssiques Gant-Wevelgem i Quebec, dues etapes a Califòrnia, dues més a Suïssa, tres al Tour de França (i mallot verd) i dues a l'Eneco Tour.

Anar al contingut