Espanyol

L'espanyolista David López admet que no esperava tenir tant protagonisme a l'equip en aquest inici de temporada

El migcampista de l'Espanyol David López, un dels nous fitxatges, ha explicat que no esperava tenir tant protagonisme en aquest inici de temporada, però ha reconegut que la marxa de Forlín l'ha beneficiat i està molt content per tenir la confiança de l'entrenador. Precisament Javier Aguirre ha dissenyat un entrenament molt físic per afrontar la setmana que ve, en què els espanyolistes disputaran tres partits.

Actualitzat
El migcampista David López, un dels nous fitxatges de l'Espanyol, ha explicat en roda de premsa que no esperava tenir tant protagonisme en aquest inici de temporada, però ha reconegut que la marxa de Forlín l'ha beneficiat. "Sincerament no m'ho esperava perquè a l'inici de la pretemporada hi havia Forlín i pensava que tindria un paper més secundari. Però també em vaig crear unes expectatives perquè vaig firmar per tres anys i esperava el primer any una mica per adaptar-me i anar-me acoblant a l'equip. És veritat que he començat molt fort, amb la confiança de l'entrenador, i esperem seguir igual", ha explicat.

El migcampista català, format en les categories inferiors blanc-i-blaves i que va arribar procedent de l'Osca amb un contracte de tres temporades, ha apuntat que ha de seguir treballant a causa de la rivalitat en la seva posició. "La competència és important perquè si estàs sol en la teva demarcació pots arribar a relaxar-te i a abaixar el ritme. Però si et pressionen dónes sempre el cent per cent", ha comentat.

A nivell col·lectiu, David López ha destacat el bon nivell físic de l'equip: "Durant la pretemporada es va fer un bon treball i ara estem forts i podem aguantar partits durs. D'ara endavant no sé com reaccionarem, però de moment estem bé i és una de les claus de l'èxit".

Sobre el duel davant l'Athletic de dilluns que ve, el jugador espera mantenir la bona dinàmica. "Afrontarem aquest partit com tots i seguirem fent el mateix. Serà un partit diferent del del Granada, tenen un futbol ofensiu i això potser ens beneficia, ja que anem al contraatac", ha reconegut.

Tres partits en una setmana

L'Espanyol no juga cap partit aquesta setmana i segurament és per això que el tècnic, Javier Aguirre, en la sessió d'aquest dijous, ha volgut posar, en una bona part, l'accent en la part física. Es tracta que els jugadors puguin afrontar la setmana vinent en les millors condicions, i és que aleshores jugaran tres partits: dilluns, dijous i diumenge. La segona part de l'entrenament ha consistit en diversos partidets.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut