Espanyol

L'Espanyol vol fer més gran la ferida d'un Sevilla en hores baixes

L'Espanyol rep aquest diumenge al migdia un Sevilla en hores baixes. Els andalusos són catorzens a la classificació, i el seu tècnic, Unai Emery, està a la corda fluixa. Aquestes circumstàncies les intentarà aprofitar l'Espanyol amb les novetats de Javi López, Simao i Pizzi a la llista de 18 homes convocats.

Actualitzat

L'Espanyol rep aquest diumenge al migdia un Sevilla en hores baixes. Els andalusos són catorzens a la classificació i el seu tècnic, Unai Emery, està a la corda fluixa. Aquestes circumstàncies les intentarà aprofitar l'Espanyol amb les novetats de Javi López, Simao i Pizzi a la llista de 18 homes convocats.

L'Espanyol ha fet aquest dissabte l'últim entrenament abans de rebre la visita del Sevilla. L'equip dirigit per Unai Emery fa un any que no guanya fora de casa, i una ensopegada a Cornellà-el Prat podria precipitar la destitució del seu tècnic. Els blanc-i-blaus, que ara són onzens, volen aprofitar aquesta situació per sumar una nova victòria que els acosti una mica a la zona de places europees. Javier Aguirre no podrà comptar per al partit amb Stuani, concentrat amb la selecció de l'Uruguai, ni amb Davi López, per sanció, ni tampoc Torje, per decisió tècnica. Les novetats a la convocatòria de l'Espanyol són Javi López, Simao i Pizzi.

Per a Aguirre el partit contra el Sevilla és "molt important per a la temporada". "Els dos equips estem en una situació delicada i sortirem amb la idea de guanyar, almenys nosaltres" ha explicat Aguirre a la roda de premsa prèvia a l'enfrontament.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut