Rubén Dujarte no ha tingut protagonisme a l'Espanyol (@RCDEspanyol)
Futbol

L'Espanyol traspassa Rubén Duarte a l'Alabès per 400.000 euros

El futbolista andalús finalitza una etapa de vuit anys al club blanc-i-blau després d'una última temporada on només ha disputat tres partits de lliga i dos de la Copa del Rei

Actualitzat

Rubén Duarte s'ha convertit en nou jugador de l'Alabès després de l'acord de traspàs assolit entre el RCD Espanyol, el club vitorià i el mateix jugador. L'entitat blanc-i-blava reté el 30% dels drets econòmics del jugador i l'operació s'ha tancat per 400.000 euros, podent arribar al mig milió si es compleixen les variables que contempla l'acord.

Rubén Duarte va arribar al futbol base del RCD Espanyol la temporada 2009-2010. El futbolista andalús va debutar amb 17 anys a la Segona Divisió B i amb només 19 ho va fer a Primera. Internacional amb la selecció espanyola en totes les categories inferiors, va arribar a ser convocat per Vicente del Bosque per participar en unes jornades d'entrenament amb l'absoluta.

Duarte finalitza una etapa de vuit anys al club blanc-i-blau després d'una última temporada on només ha disputat tres partits de lliga i dos de la Copa del Rei. Sense protagonisme amb Quique Sánchez Flores, ara buscarà més minuts al conjunt vitorià, recent finalista de la Copa del Rei i que encara no sap qui serà el seu entrenador la temporada que ve.

Anar al contingut