La pancarta en què es llegeix "Shakira és de tots"
La pancarta en què es llegeix "Shakira és de tots"
Espanyol

L'Espanyol, sancionat amb 24.000 euros per les pancartes i crits ofensius contra Shakira en el derbi de Copa

Segons ha avançat SER Catalunya, la Reial Federació Espanyola de Futbol ha imposat al club blanc-i-blau una multa econòmica per aquests fets. L'Espanyol ha confirmat a TV3 que accepta pagar la sanció i que no presentarà cap recurs

Actualitzat

Les pancartes ofensives i els insults d'un sector de l'afició contra Shakira, la parella del jugador blaugrana Gerard Piqué, durant el derbi de quarts de final de la Copa del Rei entre l'Espanyol i el Barça a l'RCDE Stadium ja tenen sanció. Segons ha avançat SER Catalunya, la Reial Federació Espanyola de Futbol ha imposat al club blanc-i-blau una multa econòmica de 24.000 euros per aquests fets, tal com consta a la Comissió Antiviolència del passat 6 d'abril.

Tres mesos després del matx, Antiviolència no ha pogut imposar una sanció més severa perquè no té el preceptiu informe policial amb la identificació dels agressors i, per tant, la RFEF ha qualificat l'expedient com a incident de públic i amb la corresponent sanció econòmica ja esmentada. Fonts de l'Espanyol han confirmat a TV3 que el club blanc-i-blau accepta pagar la sanció i que no presentarà cap recurs.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut