Espanyol

L'Espanyol no passa de l'empat sense gols al camp de l'Avellino en el quart partit de la pretemporada (0-0)

Els blanc-i-blaus s'han adjudicat el segon Memorial Nicola Taccone després de derrotar l'Avellino a la tanda de penals en un partit que ha acabat sense gols al final dels 90 minuts reglamentaris (2-4). L'equip de Sergio González ha dominat el matx, però no ha estat encertat en els últims metres.

David CarballoActualitzat

L'Espanyol ha empatat sense gols al camp de l'Avellino, equip que milita a la Sèrie B italiana, en el quart partit de la pretemporada. Els blanc-i-blaus han dominat el matx i han disposat de les millors ocasions per marcar però els homes de Sergio González no han estat encertats en els últims metres. Després del 0-0 dels 90 minuts reglamentaris, l'Espanyol s'ha adjudicat el segon Memorial Nicola Taccone a la tanda de penals (2-4).

La primera part ha estat de domini total de l'Espanyol que no s'ha traduït en gols. La primera acció de perill ha arribat a la sortida d'un córner en què Víctor Sánchez ha assistit a Álvaro, però l'acció ha quedat invalidada per fora de joc.

Burgui ha estat el jugador més dinàmic i incisiu durant els primers 45 minuts i per aquesta raó els blanc-i-blaus han carregat el joc per la banda esquerra. El jugador cedit pel Reial Madrid ha donat detalls de la seva qualitat i després d'un bon control, el seu xut l'ha acabat desviant el porter del conjunt italià.

Poc després, picabaralla entre Caicedo i Biraschi, una enganxada que l'àrbitre s'ha encarregat de separar. I abans del descans, dues accions clares, Montañés amb una volea a la sortida d'un córner que ha sortit fora fregant el pal i Burgui, un cop més, amb un regat i un xut desviat.

Victòria als penals

En l'inici del segon temps ha baixat el ritme amb un equip canviat de dalt a baix i que ha suposat l'estrena de Cañas a la pretemporada. L'Espanyol ho ha seguit intentant amb menys convicció que a la primera part i també amb menys fluïdesa ofensiva. Rubén Duarte, en el minut 82, ha tingut l'ocasió més clara de la represa per desfer l'empat inicial però el porter local ha desviat el seu xut creuat.

Amb el 0 a 0 al final dels 90 minuts reglamentaris, s'ha hagut de fer una tanda de penals per decidir el campió del Segon Memorial Nicola Taccone i en els llançaments des dels 11 metres, l'Espanyol ha estat més encertat, amb gols d'Abraham, Hernán Pérez, Jordan i Víctor Álvarez, mentre que l'Avellino només ha transformat dos penes màximes, i s'ha acabat emportant el trofeu cap a casa.

Després d'aquest quart amistós de la pretemporada a terres italianes, l'Espanyol jugarà els dos pròxims compromisos a Anglaterra davant el Reading, dissabte, i el Southampton de Ronald Koeman, diumenge, tots dos en directe per Esport3.

Fuentes, en observació

Poc després del partit, l'Espanyol ha informat que el lateral esquerre Juan Fuentes ha estat traslladat a un hospital per sotmetre's a una revisió després de rebre un fort cop al cap durant la primera part. El club blanc-i-blau està pendent de l'evolució del futbolista andalús, que podria passar la nit en observació per precaució.