Mamadou Sylla, traspassat de l'Eupen al Gent belga (@KAAGent)
Mamadou Sylla, traspassat de l'Eupen al Gent belga (@KAAGent)
Espanyol

L'Espanyol ingressarà 2,3 milions d'euros gràcies al traspàs de Mamadou Sylla de l'Eupen al Gent belga

El davanter d'origen senegalès ha jugat cedit tota la temporada a l'Eupen belga, que ha exercit la seva opció de compra per poder vendre el jugador al Gent i treure'n profit

Joan CaubetActualitzat

El davanter senegalès Mamadou Sylla ha fixat pel Gent belga provinent de l'Eupen, club on ha jugat tota la temporada cedit per l'Espanyol. Abans de poder tancar aquest traspàs, l'Eupen ha exercit l'opció de compra de 2,5 milions d'euros que fixava l'acord de cessió amb l'entitat blanc-i-blava. D'aquesta quantitat s'han de descomptar els 200.000 que ja va pagar per la cessió del futbolista.

L'exfutbolista de l'Espanyol, que va debutar a Primera sota les ordres de Sergio González a Riazor contra el Deportivo de la Corunya al setembre del 2015, ha fet una gran temporada a la Lliga belga on ha marcat 13 gols en 39 partits disputats. "Deixo l'Eupen després de la millor temporada de la meva carrera. Vam poder salvar-nos i arribar a les semifinals de la Copa de Bèlgica, alguna cosa que ningú havia imaginat abans de l'inici del curs. Arribar al Gent és un nou repte, sóc ambiciós", ha comentat Mamadou Sylla.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut